Tunn vinylbakgrund från Kamda

Oj så spännande, fick hem en vinylbakgrund som jag skulle testa, från Kamda. Men måste erkänna att jag blev lite orolig då jag öppnade förpackningen. Bakgrunden var nämligen ganska så skrynklig då den kom, och jag undrade i mitt stilla sinne hur detta skulle bli.

Jag strök bakgrunden noga, använde ett lakan ovanpå för att inte riskera att bränna hål på den. De gick lätt att stryka den. Sen hängde jag upp den, med små klämmor. Väl upphängd var den JÄTTESNYGG! Den blev verkligen helt annorlunda då den var stuken och uppsatt. Så nöjd så med resultatet.

Bakgrunden är av vinyl och lätt att torka av ev smuts. Jag upplevde att den var lätt att ljussätta bakgrunden, jag fick inga oönskade reflektioner eller veck. Utan den var jämn och fin direkt. Gillade att de var ett fusk-golv, de gav bilden ett djup.

vinylbakgrund_susanne_1

Även smart att kunna använda bara en del, av bakgrunden. Här har jag satt nallarna på en pall, så inte golvet syns. Roligt att kunna variera sina foton med olika bakgrunder. Jag har gjort bilden i svartvitt här. Genom att använda kort skärpedjup (stor bländare) blir bakgrunden lite mer suddig och tvärtom, liten bländare blir bakgrunden mer framträdande och skarp.

vinylbakgrund_susanne_2

Sammanfattning; Smidig och snygg. Ger ett proffsigt resultat och väldigt användbar till alla typer av foton. Måste erkänna att jag fick mersmak på fler bakgrunder, finns så många fler snygga. https://www.kamda.se/bakgrunder-vinylbakgrund Enda kruxet är att de är svårt att välja!

Bakgrunden som jag testade hittar ni här;
https://www.kamda.se/vinylbakgrund-1-5×2-2m-tragolv-vitt-tegel

Skriven av:
Susanne Karlsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *